Burj Khalifa Bilete – Ghidul definit pentru a vizita cea mai înaltă clădire a lumii

Am comparat toate biletele și tururile Burj Khalifa pentru tine – economiseşte timp și bani și citeşte raportul nostru.
Rezervă acum!

Burj Khalifa Bilete și Tururi populare


Burj Khalifa Tickets online at the top

Pentru a avea o viziune asupra impresionantei orașului global din inima Emiratelor Arabe sau doar pentru a finaliza o zi în Dubai cu stil: Burj Khalifa este o necesitate pentru fiecare vizitator din Dubai.

Punctul de reper al Dubaiului este cea mai înaltă clădire din lume avand 830 de metri inaltime. La etajul 124 al acestui gigant maiestuos, te va bucura de o priveliște uluitoare asupra metropolei și a Golfului Persic.

Biletele Burj Khalifa îți oferă diferite opțiuni pentru a cunoaște capitala Emiratului identic de sus. De la biletul standard Burj Khalifa la o vedere la apusul de soare din Dubai la diverse oferte exclusive.

Biletul cu vedere spre apusul soarelui, cu salon privat, este un punct de atracție deosebit, care îți permite să explorezi orașul la superlativ foarte diferit.

Lasă-te fermecat de minunatele arhitecturi impresionante ale acestui oraș și bucură-te de ore exclusive în cerul Dubaiului.
Rezervă acum!

O gamă largă de bilete la Burj Khalifa face dificilă alegerea. Este timpul pentru o prezentare generală!

Standard ticket – o necesitate pentru fiecare vizitator din Dubai!

Pornind de la $38 – Info și rezervare

 • Rezervabil pentru dimineața, după-amiaza și seara
 • Bilet de intrare pentru perioada rezervată
 • Utilizarea gratuită a telescoapelor
 • Este inclusă o plimbare cu cel mai rapid ascensor din lume
 • Wi-Fi în Burj Khalifa

Descrierea biletului Burj Khalifa
Urcarea cu cel mai rapid ascensor din lume cu aproximativ 64 km / h la etajul 124 al zgârie-nori. Burj Khalifa oferă o priveliște uimitoare a Dubaiului de acolo, cu sau fără un telescop (inclus). Biletul standard la Burj Khalifa poate fi rezervat pentru perioadele cuprinse între orele 9:00 și 13:00, orele 14:30 și 16:00 sau 19:00 și 22:00.

Rezervă Biletul Standard acum!

 

Sunset ticket – în cel mai bun loc la cel mai bun moment.

Pornind de la $61 – Info și rezervare

 • Priveliștea orașului la apusul soarelui
 • Bilet de intrare pentru perioada rezervată
 • Utilizarea gratuită a telescoapelor
 • Este inclusă o urcarea cu cel mai rapid ascensor din lume
 • Cu opțiunea de rezervare a etajului 148 cu lounge de lux, cafea arabă și gustări
 • Sunt disponibile ghiduri audio cu informații interesante

Descrierea biletului Burj Khalifa
Dacă dorești să te bucuri de metropola Dubai în orele de seară, atunci rezervă Burj Khalifa cu biletul de apus de soare. Lumea impresiilor magice ale orașului la nivel global se află la picioarele tale cu aceste bilete Burj Khalifa.
De asemenea, ai opțiunea de a afla informații interesante despre arhitectura și tehnologia acestei capodopere printr-un ghid audio (aproximativ 25 de AED).

Rezervă Biletul Sunset acum!

 

VIP standard ticket – experiența exclusivă în Dubai!

Pornind de la $113 – Info și rezervare

 • Nu stai la coadă
 • Accesul la etajul 148 este inclus
 • Tur virtual cu informații în Emiratele Arabe Unite
 • Informații despre istoria construcției Burj Khalifa
 • Proiecții interactive asupra orașului
 • Cafea arabă și curmalele sunt incluse
 • Panorama exclusivistă de 360° din Dubai

Descrierea biletului Burj Khalifa
Biletul standard VIP îți oferă momente deosebite, cum ar fi admiterea fără coadă, accesul la etajul 148 sau tur virtual în Emiratele Arabe Unite și multe informații interesante.

Rezervă Biletul VIP Standard acum!

Burj Khalifa Combi Ticket with Day Trip

Excursie de o zi in Dubai incheiata cu o cina la Burj Khalifa

Pornind de la $209 – Info și rezervare

 • Vizitarea insulei palmierilor artificiali “Palm Jumeirah”
 • Oprire pentru a fotografia Hotelul Atlantis
 • Vedere panoramică de la Burj Khalifa
 • O plimbare tradițională avand durata de 30 de minute în Dhau prin districtul Dubai Marina
 • Cină delicioasă la Hotelul Armani cu apă inclusă
 • Transport inclus la Burj Khalifa de la hotel sau navă
 • și mult mai mult!

Descrierea biletului Burj Khalifa
Bucura-te de cele mai importante momente din Dubai cu acest tur de 7,5 ore. Utilizează acest bilet pentru a începe cu un transport destul de confortabil de la hotel sau de la portul Rashid la “Saga World Dubai” – centrul comercial exclusivist avand un interior minunat și o gamă largă de îmbrăcăminte, bijuterii, covoare, încălțăminte, genți și multe altele.
În timpul următoarei călătorii de 30 de minute în Dhau, prin districtul minunat Dubai Marina, vei explora adevăratele atracții arhitecturale dintr-o perspectivă unică din apă.

Explora insula palmă artificială “Palm Jumeirah” după aceea și hotelul Dubai Atlantis care este situat acolo, la o scurtă oprire pentru a face fotografii. Fotografia perfectă de suveniruri a unei vacanțe de neuitat în metropola Dubai. Apoi, vei vedea Dubai Downtown, care este considerat în prezent centrul orașului modern din Dubai. Aici vei găsi Burj Khalifa care poate fi văzuta de la distanta, Dubai Mall cu 1200 de magazine și exclusiv “Fountain Dubai”. Un spectacol de apă din nopțile arabe cu apă care se deplasează până la 150 m.

Bucura-te de masa de seară la hotelul Armani din Burj Khalifa, după ce ai vizitat Dubai Downtown. În timp ce poți servi cina, te poți bucura de priveliștea întregului oraș și a fântânilor de pe terenul Burj Khalifa. După cină, vei urca cu cel mai rapid ascensor din lume până la etajul 124 al Burj Khalifa și bucura-te de o vedere minunată asupra orașului Dubai.

Rezervă „Day Trip“ acum!

 

Sunset view ticket cu lounge privat – pentru a termina ziua sub cerul Dubaiului!

Pornind de la $240 – Info și rezervare

 • Colectarea la hotel sau navă din Dubai
 • Călătorie privată până la vârful Burj Khalifa la apusul soarelui
 • Băuturile și gustările sunt incluse în salonul privat, departe de turismul de masă
 • Muzică live care accentuează viziunea minunată
 • Fotografia cu suveniruri frumoase

Descrierea biletului Burj Khalifa
Bucura-te de luxul hotelului Burj Khalifa și de ore private în lounge-ul tău cu vedere spre Dubai. Personalul de serviciu care iti va anticipa fiecare dorință te va însoți din după-amiaza până la apusul soarelui. Salonul privat, gustări și băuturi fine și o fotografie de suveniruri îți vor face șederea ta o experiență de neuitat.

Rezervă „SunSet-View-Lounge-Ticket“ acum!

Vei găsi o serie de oferte suplimentare pentru bilete Burj Khalifa direct pe platforma de rezervare.

Hei – și un sfat special: rezervă un bilet combo și economisești bani.

Există un bilet special pentru puntea de observație Burj Khalifa și pentru acvariul din Dubai situat în apropiere. Obține acest bilet combo și economisești multi bani. Nu dori să pierzi faimosul Acvariu din Dubai lângă Burj Khalifa.

Toate informațiile pot fi modificate – prețurile partenerilor de rezervare se modifică în funcție de timp / sezon.

Burj Khalifa – cea mai înaltă clădire din lume

Burj Khalifa Tickets onlineBurj Khalifa, cu o înălțime enormă de 828 m, este cea mai înaltă clădire din lume. Și nu este singură record a zgârie-nori: are, de asemenea, cel mai înalt nivel de utilizare, cele mai multe etaje și cel mai rapid ascensor din întreaga lume. Construcția Burj Khalifa a durat aproximativ 7 ani – la 4 ianuarie 2010 a sosit timpul: a fost inaugurata Burj Khalifa.

Proiectul a costat aproximativ 1 miliard de euro. Înainte de a fi deschisă, a fost numită “Burj Dubai” și a fost redenumită după președintele Emiratelor Arabe Unite, șeicul Khalifa bin Zayid Al Nahyan din Abu Dhabi. El a ajutat “turnul datoriei” din Dubai cu o sumă de câteva milioane.

Hotelul Burj Khalifa este situat în centrul orașului Dubai. Districtul Downtown a fost creat special pentru turnul gigantic. Arhitectul Adrian Smith a proiectat acest zgârie-nori gigantic. Compania de proiect Emaar Properties a realizat proiectul imobiliar enorm.

Burj Khalifa are un total de 189 de etaje, din care 163 sunt utilizate pentru birouri, hoteluri și alte lucruri. Cel mai înalt etaj este la o înălțime de 638 de metri și poate fi accesat cu ajutorul liftului avand o viteză de aproximativ 60 km / h. De asemenea, are 57 de lifturi, două lifturi duble, 8 scări rulante și un spațiu de 517.240 de metri pătrați, dintre care aproximativ 517.000 de metri pătrați sunt utilizabile.

Planificarea și construcția Burj Khalifa

Inițial, turnul trebuia să fie doar puțin mai înalt decât cea mai înaltă clădire din lume – Taipei 101 cu o înălțime de 508 de metri. Dar din cauza posibilităților tehnice și a lăcomiei de inovare, turnul a fost construit tot mai înalt. Burj Khalifa este alcătuită din trei coloane de clădire care se află pe un plan în formă de „Y” și sunt aduse împreună în axul central.

Se estimează că 330.000 de metri cubi de beton, 39.000 de tone de oțel armat și 142.000 de metri pătrați de sticlă au fost necesari pentru construcție. Aproximativ 22 de milioane de ore de lucru în echipă au fost necesare pentru construirea celei mai înalte clădiri din lume.

Utilizați și caracteristicile celei mai înalte clădiri din lume

Primele etaje sunt alocate hotelului Armani, proiectat de designerul celebru Giorgio Armani. Unele birouri frumoase și apartamente de lux pot fi găsite în ea. Restaurantul “At.Mosphere”, unul dintre cele mai înalte restaurante din lume, se află la etajul 122. Există un coridor la etajul 123.

Etajul 124 are o platformă de vizualizare de 360 de grade, care este una dintre cele mai înalte din lume cu 453 m. De aici vă puteți bucura de o panoramă fantastică asupra Emiratelor Arabe și orașului Dubai. Burj Khalifa are și patru etaje, care sunt folosite ca o zonă de fitness și wellness și pentru câteva apartamente mari.

Cel mai mare spectacol de apă din lume are loc în fiecare zi în fața Burj Khalifa – Fântâna din Dubai. Cel mai mare centru comercial din lume numit Dubai Mall este, de asemenea, lângă turnul Burj Khalifa. Burj Khalifa poate fi vizitat de mai multe ori pe zi cu biletele Burj Khalifa mentionate mai sus și oferă deasemenea vizitatorilor o experiență de neuitat.

Ce vă va plăcea în legătură cu fântânile din fața Burj Khalifa

Există posibilitatea de a „călări“ una dintre barcile istorice din Dubai – abras. O plimbare cu barca prin fantana din Dubai iti va oferi o priveliste uimitoare. Vezi toate biletele de la Dubai Fountain Lake Ride acum.

Rezerva-ti bilete la Burj Khalifa astăzi și Bucura-te de cea mai bună vizită!

Get our travel insider tips and ticket deals for free:

By clicking the "sign up for free" button, I accept, that Tower-Tickets.com collects my email address and use it for contacting me through their newsletter. I’ve read the notice below.
 • exclusive insider tips
 • ticket deals for Dubai
  and all our destinations
 • unsubscribe anytime
You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive form use, or by contacting us at info@tower-tickets.com. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our privacy policy page. By clicking the "sign up for free" button above, you agree that we may process your information in accordance with these terms. We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.

Please note :-)

Tower-Tickets.com is your information hub for adventures, tours and tickets around the world. We do not sell tickets ourselves, however, we link to partners from our website, where you can buy those tickets. For each booking, Tower-Tickets.com gets a commission.